image

2

Vite

pranë çdo shqipëtari

98

%

e avokatëve jan të verifikuar

10

M

vizita mujore

50

+

lloje shërbimesh ligjore

Lista e Avokatëve

Listat e avokateve shqiptare online

Si Funksionon

Është e lehtë të gjesh dhe të rezervosh një avokat dhe gjithashtu të ndash përvojën tënde

Gjeni Avokatin Tuaj

Gjeni Avokatin Tuaj

Zbuloni një rrugë të re dhe të lehtë për të gjetur avokatin tuaj të specializuar. Nëpërmjet platformës sonë, mund të shfletoni profilet e avokatëve, të shihni komentet e klientëve dhe të zgjidhni atë që i përshtatet më së miri nevojave tuaja.

Rezervoni një Avokat

Rezervoni një Avokat

Bëni një hap të rëndësishëm drejt zgjidhjes së çështjes tuaj ligjore. Me një proces të lehtë dhe të shpejtë, mund të përzgjidhni një datë dhe orë të përshtatshme për të takuar avokatin tuaj të zgjedhur dhe të filloni rrugën drejt zgjidhjes së problematikës tuaj.

Vlerësoni një Avokat

Vlerësoni një Avokat

Përjeto dhe ndaj përvojën tënde me avokatin me të tjerët. Mund të lëshosh një vlerësim dhe të shkruash një koment për shërbimin dhe përgjigjjen e avokatit lidhur me çështjen tënde. Kjo ndihmon të tjerët të kenë një ide të mirë për cilësinë e shërbimit.

Kërko Për Avokat

Zbulo avokatin tënd në bazë të kërkesave të tua

Pyetjet më të Shpeshta

Zbuloni përgjigje të shpejta për pyetjet tuaja më të zakonshme

Për të gjetur një avokat të specializuar, shfletoni seksionin “Gjej Avokatin Tënd”. Këtu mund të kërkoni sipas fushës së ligjit, vendndodhjes dhe cmimit së avokatit. Pas zgjedhjes së avokatit, ju mund të rezervoni një takim në mënyrë të shpejtë dhe të thjeshtë.

Jo, përdorimi i platformës sonë është falas për përdoruesit. Ju mund të shfletoni, kërkoni, zgjidhni dhe rezervoni avokatë në mënyrë të lirë. Kostot e shërbimeve të avokatëve mund të ndryshojnë dhe duhet diskutuar direkt me avokatin tuaj të zgjedhur.

Pasi keni zgjedhur avokatin tuaj të dëshiruar, në faqen e profilit të tij do të gjeni një opsion për të rezervuar një takim. Ju mund të përzgjidhni datën dhe orën e preferuar dhe pastaj do të merrni një konfirmim për takimin tuaj.

Po, kemi një opsion për të vlerësuar dhe komentuar avokatin pasi të keni mbaruar me shërbimin e tij. Kjo ndihmon të tjerët të kenë një ide të mirë për cilësinë e shërbimit dhe përgjigjen e avokatit ndaj klientëve.

Gjithmonë është e mirë të përdorni filtrat e kërkimit për të gjetur avokatin që është i specializuar në fushën e ligjit që ju intereson. Lexoni profilin e avokatit, shqyrtoni përvojën e tij dhe komentet e klientëve për të bërë një zgjedhje të informuar.

Platforma jonë vepron vetëm si një ndërmjetësuese për t’ju ndihmuar të gjeni avokatin e duhur. Garancia për shërbimet e ofruara varet nga marrëveshja e arritur midis jush dhe avokatit tuaj të zgjedhur. Këshillojmë që të diskutoni detajet dhe kushtet e shërbimit direkt me avokatin para se të filloni bashkëpunimin.

Kudo që ndodheni

Lexo çfarë thone shqiptaret nga cdo anë e globit për ne.

admin

Copëza nga Blog-u ynë

Guida Ligjore për Përfaqësim Juridik
admin

Guida Ligjore për Përfaqësim Juridik

Kur ndodh një situatë ligjore që kërkon një avokat, shpesh herë njerëzit ndihen të humbur dhe të pasigurt. Kuptimi i procesit të përfaqësimit juridik dhe mënyra se si të gjeni një avokat të përshtatshëm mund të jetë sfiduese. Por nuk ka arsye për panik. Këtu është një guidë e shkurtër për të ju ndihmuar të kuptoni se si funksionon kjo proces dhe si të gjeni avokatin e duhur për ju. 1. Identifikoni Nevojat Tuaja Juridike Hapi i parë është të identifikoni nevojat tuaja juridike të veçanta. Për cilin lloj çështje ligjore keni nevojë për ndihmë? A është një çështje e divorcit, pasurisë, punës, ose ndonjë çështje tjetër? Duke e kuptuar saktësisht se për çfarë është fjala, ju do të keni një bazë të qartë për të kërkuar avokatin e duhur. 2. Hulumtoni Avokatët Potencialë Pas kësaj, filloni të hulumtoni avokatët potencialë. Përdorni burimet në internet, si website-et e drejtorive të avokatëve, për të gjetur avokatë që janë të specializuar në fushën ligjore që ju intereson. Mund të ndihmojë gjithashtu të pyesni miq dhe familjarë për rekomandime. 3. Lexoni Recensionet dhe Profilin e Avokatit Kur gjeni disa avokatë potencialë, lexoni recensionet dhe profilin e tyre. Recensionet nga klientët e mëparshëm mund të ju japin një ide të mirë për cilësinë e shërbimit të ofruar nga avokati. Profili i avokatit do të përmbajë informacion mbi përvojën e tyre dhe specializimin. 4. Bisedoni me Avokatët e Zgjedhur Pas kërkimit dhe leximit të recensioneve, bisedoni me avokatët që keni zgjedhur për të diskutuar rastin tuaj. Kjo është një mundësi për të pyetur përvojën e tyre të mëparshme në çështje të ngjashme dhe të diskutoni kushtet e shërbimit. 5. Vendosni me Kujdes Pas këtij procesi, vendosni me kujdes për avokatin që mendoni se është më i përshtatshmi për ju. Mënyra e komunikimit dhe ndjenja e përgjegjësisë janë gjithashtu faktorë të rëndësishëm në këtë proces. 6. Mos harroni Etikën dhe Kufizimet Financiare Në fund, mos harroni të diskutoni çështje të rëndësishme si çmimi dhe kufizimet financiare me avokatin tuaj të zgjedhur. Është e rëndësishme të keni një marrëveshje të qartë mbi tarifat dhe pagesat. Të kuptoni procesin e përfaqësimit juridik dhe të gjeni një avokat të përshtatshëm mund të ndihmojë në reduktimin e stresit dhe ndihmon në sigurimin e një zgjidhjeje të drejtë për çështjen tuaj ligjore. Nuk ka dyshim se një avokat i specializuar dhe i kompetent mund të jetë një partner i çmuar në udhën tuaj drejt drejtësisë.

Featured in