image

Këshilla ligjore për shtetasit shqipëtar dhe të huaj që jetojnë jashtë territorit shqiptar Listimet

Shihni Filtrat
  • Hape Tani

    Klikoni për të parë se çfarë hapet tani

Filtrat

Na vjen keq! Nuk u gjet më filtër për zgjedhjet aktuale

Avokat Saimir Kumrija

Be the first one to rate!

London, United Kingdom

Practice Areas : Avokat për heqje ekspulsi

London, United Kingdom
Rejsi Meçe

Be the first one to rate!

Bulevardi "Bajram Curri", Lulishtja Cajupi perballe Gjykates Civile Tiranë 1020 Albania

Practice Areas : Avokat për çështje familjare

Avokate
Bulevardi "Bajram Curri", Lulishtja Cajupi perballe Gjykates Civile Tiranë 1020 Albania