image
Mbrojtje dhe konsulencë ligjore për individë dhe biznese:
 • Penale
 • Civile
 • Administrative
 • Biznese
 • Aksidente
 • Ekstradime
 • Trasferime
 • Ekspulse
 • Shtetas të huaj
 
Shfaq të gjitha oraret
 • e hënë08:30 AM - 04:00 PM
 • e martë08:30 AM - 04:00 PM
 • e mërkurë08:30 AM - 04:00 PM
 • E hënë08:30 AM - 04:00 PM
 • e shtunë08:30 AM - 04:00 PM
building Zotëroni apo punoni këtu? Pretendoni tani! Pretendoni tani!
image