image

Avokate Artemisa Shquti ka perfunduar studimet e larta në vitin 2014 ku është diplomuar si “Jurist”. Po ashtu ka vijuar studimet pas universitare në Master Shkencor në të Drejtë Publike, ku është diplomuar në vitin 2016. Në vitin 2017 ka fituar titullin Avokat. Pas përfundimit të studimeve ka kryer trajnime dhe studime ne Universitetin Goldsmith ne Londer ne vitin 2019 ne te Drejten Nderkombetare te Biznesit. Av. Artemisa Shquti është e specializuar në fushën e së drejtës te biznesit dhe e specializuar ne çeshtjet e emigracionit.

 
Shfaq të gjitha oraret
  • e hënë08:30 AM - 06:00 PM
  • e martë08:30 AM - 06:00 PM
  • e mërkurë08:30 AM - 06:00 PM
  • E martë08:30 AM - 06:00 PM
  • e shtunë08:30 AM - 06:00 PM
building Zotëroni apo punoni këtu? Pretendoni tani! Pretendoni tani!
image