image

Avokat Arbër DHIMA mund të përfaqësojë dhe të mbrojë në çdo Gjykatë apo Institucion Shqipëtar të Drejtat tuaja të Ligjshme, në fusha të ndryshme si :

• ÇESHTJE CIVILE,

• ÇESHTJE PENALE,

• ÇESHTJE ADMINISTRATIVE,

• ÇESHTJE FAMILJARE,

• ÇESHTJE TREGTARE.

Ndjekjen e rasteve tuaja në Aksidente Automobilistike duke ndjekur rrugët ligjore për të përfituar DEMSHPERBLIM për dëmet pasurore dhe jopasurore që u janë shkaktuar nga AKSIDENTET RRUGORE. Ju Ofrojmë Mbrojtje Ligjore në çdo Gjykatë të Shqipërisë.

 
Shfaq të gjitha oraret
  • e hënë09:00 AM - 05:00 PM
  • e martë09:00 AM - 05:00 PM
  • e mërkurë09:00 AM - 05:00 PM
  • E martë09:00 AM - 05:00 PM
  • e shtunë09:00 AM - 05:00 PM
building Zotëroni apo punoni këtu? Pretendoni tani! Pretendoni tani!
image