image

Ekspert në lëminë e Prokurimit.
– Hartimin e Kërkesave për Rishqyrtim për OE dhe dorëzimi pra

Shfaq të gjitha oraret
  • e hënë09:00 AM - 05:00 PM
  • e martë09:00 AM - 05:00 PM
  • e mërkurë09:00 AM - 05:00 PM
  • E enjte09:00 AM - 05:00 PM
building Zotëroni apo punoni këtu? Pretendoni tani! Pretendoni tani!
image