image

Zyra jone ligjore ne Tirane, ka përfaqësuar me sukses klientët me vite te tera. Avokatët tanë kanë përvojë eksperience ne fusha te ndryshme ligjore. Kontaktoni sot zyrat e avokatise tona ne Tirane dhe përfitoni nga konsultimi për të marrë përgjigje për sfidat tuaja ligjore. Në studion tone ligjore, në Tiran, avokatët tanë kanë asistuar klientët me ligjin penal, ligjin e familjes dhe dëmtimet personale per vite me rradhe duke rritur pervojen e tyre. Nëse jeni arrestuar, keni të bëni me një divorc ose çështje tjetër të së drejtës familjare, ose ju keni pasur probleme te tjera, avokatët tanë mund të japin përfaqësimin me përvojë, të kujdesshëm që ju meritoni. Mësoni më shumë informacion mbi avokatët tanë duke klikuar në lidhjet e profilit më poshtë. Ne kemi ndërtuar një reputacion të fortë për shërbimin e përkushtuar që u ofrojmë klientëve tanë dhe komunitetit tonë. Më shumë informacion në lidhje me avokatët tanë mund të gjenden në lidhjet më poshtë.

 
Shfaq të gjitha oraret
  • E hënë09:00 AM - 05:00 PM
  • E martë09:00 AM - 05:00 PM
  • E mërkurë09:00 AM - 05:00 PM
  • E enjte09:00 AM - 05:00 PM
  • E premte09:00 AM - 05:00 PM
building Zotëroni apo punoni këtu? Pretendoni tani! Pretendoni tani!
image