image

Avokat Kostandinos Karajanis në vitin 1999 themeloi “Zyrën e Avokatisë Kostandinos Karajanis” dhe që atëherë ofron shërbime ligjore te pandërpreshme në Athinë dhë gjithë Greqinë.

Avokat Kostandinos Karajanis ofron shërbime ligjore që shtrihen në disa fusha, siç janë çështje të Kodit Penal, çështje të Kodit Civil, çështje që kanë të bëjnë me Emigracionin në Greqi , çështje lidhur me Kodin e punës greke, çështje të Kodit Administrativ, si dhe Ndërmjetësime.

Shërbimet ligjore që ofron zyra jonë bazohen në eksperiencën disavjeçare, tek njohja e ligjeve dhe proçedurave si dhe tek rrjeti i specializuar i bashkëpuntorëve tonë (noter, përmbarues, bashkëpuntorë ligjor të jashtëm, inxhinjer etj.)

Kostandinos Karajanis është avokat në Gjykatën Supreme Greke, me mbi 20 vite eksperiencë në avokatinë gjygjësore dhe konsultore.

Është ndërmjetës i çertifikuar nga Ministria e Drejtësisë, Transparencës dhe të Drejtave të Njeriut.

Kostandinos Karajanis në vitin 2016 ishte dhe bashkëpuntor ligjor i jashtëm i Komisionit Grek të Refugjatëve.

Është anëtar i Qendrës Shkencore për Kërkim dhe Zbatim të Kodit Penal “Judicium Rectum”

Shfaq të gjitha oraret
  • e hënë09:00 AM - 05:00 PM
  • e martë09:00 AM - 05:00 PM
  • e mërkurë09:00 AM - 05:00 PM
  • E enjte09:00 AM - 05:00 PM
  • e shtunë09:00 AM - 05:00 PM
building Zotëroni apo punoni këtu? Pretendoni tani! Pretendoni tani!
image