image

Avokate Rejsi Meçe e specializuar në çështjet e migracionit, çështjet familjare dhe ato të biznesit

Shfaq të gjitha oraret
  • e hënë09:00 AM - 05:00 PM
  • e martë09:00 AM - 05:00 PM
  • e mërkurë09:00 AM - 05:00 PM
  • E hënë09:00 AM - 05:00 PM
building Zotëroni apo punoni këtu? Pretendoni tani! Pretendoni tani!
image