image

“Shërbimet e ofruara: Ndihmë juridike: – Këshillim Ligjor – Përgatitje e Kërkesëpadive – Përfaqësim në gjykatë – Verifikim & Heqje Ekspulsi / Deportimi Schengen dhe Angli – Zgidhje te Mosmarreveshjeve me Ndermjetesim Zyrë Avokatie & Ndërmjetësimi ÇULLHAJ 

 
Shfaq të gjitha oraret
  • e hënë09:00 AM - 05:00 PM
  • e martë09:00 AM - 05:00 PM
  • e mërkurë09:00 AM - 05:00 PM
  • E martë09:00 AM - 05:00 PM
  • e shtunë09:00 AM - 05:00 PM
building Zotëroni apo punoni këtu? Pretendoni tani! Pretendoni tani!
image