image

Studi Ligjore E-Law është themeluar me qëllim që t’ju ofrojë klienëve të saj shërbime juridike në fusha të larmishme të së drejtës. Studio jonë përbëhet nga Av. Eranda Gjonaj dhe Av. Estela (Goci) Lalzi, te cilat, falë kompetencave dhe përvojës shumë-vjeçare trajtojnë dhe zgjidhin me sukses ceshtje nga më të ndryshmet.
Qëllimi dhe vendosmëria për të bërë më të mirën për mbrojtjen e interesave të klientëve, sjell që çdo çështje të trajtohet me prioritet dhe vëmendje maksimale, jo vetëm duke zgjidhur, por edhe duke parandaluar problemet ligjore të mundshme Vëmendja e vazhdueshme ndaj përditësimeve të ligjit, është garancia e cilësisë dhe profesionalizmit në çdo lloj shërbimi ligjor që ofron. Shërbimet përfshijnë konsulencën juridike, përfaqësimin ligjor përballë institucioneve private, publike e shtetërore si dhe përfaqësimin në të gjitha shkallët e sistemit gjyqësor Shqiptar

Shfaq të gjitha oraret
  • e hënë08:30 AM - 05:30 PM
  • e martë08:30 AM - 05:30 PM
  • e mërkurë08:30 AM - 05:30 PM
  • E martë08:30 AM - 05:30 PM
  • e shtunë08:30 AM - 12:00 PM
building Zotëroni apo punoni këtu? Pretendoni tani! Pretendoni tani!
image