image

Firma Juridike Tivari & Hareçari u krijua në vitin 2011 nga avokatët Att. Idlir Tivari dhe Att. Elda Hareçari. Zyra jonë ligjore synon t’u ofrojë klientëve të tyre shërbime ligjore dhe përfaqësim në juridiksionet kombëtare dhe ndërkombëtare në të gjitha nivelet, konsulencë fiskale dhe financiare, nëpërmjet një angazhimi maksimal dhe profesional. Objektivi i Studio Juridike Tivari & Hareçari është që të bëhet pikë referimi për klientët që kërkojnë asistencë ligjore profesionale në çdo kohë, zgjidhje të problemeve komplekse dhe parandalimin e tyre sa herë që është e mundur. Në punën tonë, ne udhëhiqemi nga fryma e bashkëpunimit të ngushtë dhe mirëkuptimit të ndërsjellë profesional, duke i dhënë në këtë mënyrë klientëve tanë një mjedis që ofron besueshmëri dhe siguri.

 
Shfaq të gjitha oraret
  • e hënë09:00 AM - 05:00 PM
  • e martë09:00 AM - 05:00 PM
  • e mërkurë09:00 AM - 05:00 PM
  • E martë09:00 AM - 05:00 PM
  • e shtunë09:00 AM - 05:00 PM
building Zotëroni apo punoni këtu? Pretendoni tani! Pretendoni tani!
image