image

Orientim për të huajt (kryesisht italianë), që vijnë në Shqipëri dhe janë të interesuar të investojnë në agrorturizëm ose turizëm mjekësor Listimet

Shihni Filtrat
  • Hape Tani

    Klikoni për të parë se çfarë hapet tani

Filtrat

Na vjen keq! Nuk u gjet më filtër për zgjedhjet aktuale

Avokate Xhevahire Kloppner

Be the first one to rate!

47/8 Xhorxh Bush, Prishtina 10000

Practice Areas : Asistencë ligjore në fushën bankare

47/8 Xhorxh Bush, Prishtina 10000
Greta Smoqi

Be the first one to rate!

Rruga Abdulla Keta Tiranë 1001 Albania

Practice Areas : Asistencë ligjore në lidhje me keqtrajtimin mjekësor

Avokate
Rruga Abdulla Keta Tiranë 1001 Albania
Klaudi Zholi

Be the first one to rate!

Rruga “Nikolla Jorga”, Ndërtesa 9, Hyrja 4, Ap 2

Practice Areas : Asistencë ligjore në fushën bankare

Avokat
Rruga “Nikolla Jorga”, Ndërtesa 9, Hyrja 4, Ap 2
Studio Ligjore E-Law

Be the first one to rate!

Rruga “Reshit Çollaku”, Pallati “Aurora”, kati 6, Ap.24, Tirana, Albania

Practice Areas : Asistencë ligjore në fushën bankare

Studio Ligjore
Rruga “Reshit Çollaku”, Pallati “Aurora”, kati 6, Ap.24, Tirana, Albania