image

AVOKAT I SHTETIT at Avokatura e Shtetit, Kancelar at KANCELAR I GJYKATES SE APELIT and DEPARTAMENTI AMERIKAN I DREJTESISE at Ambasada Amerikane dhe Departamenti i Drejtesise

Shfaq të gjitha oraret
  • e hënë09:00 AM - 05:00 PM
  • e martë09:00 AM - 05:00 PM
  • e mërkurë09:00 AM - 05:00 PM
  • E hënë09:00 AM - 05:00 PM
  • e shtunë09:00 AM - 05:00 PM
building Zotëroni apo punoni këtu? Pretendoni tani! Pretendoni tani!
image