image

Konsulencë në rastet e aksidenteve rrugore dhe në punë Listimet

Shihni Filtrat
  • Hape Tani

    Klikoni për të parë se çfarë hapet tani

Filtrat

Na vjen keq! Nuk u gjet më filtër për zgjedhjet aktuale

Avokat Kostandinos Karajanis

Be the first one to rate!

Koniari 68, Athina 115 21, Greece

Practice Areas : Asistencë ligjore në lidhje me keqtrajtimin mjekësor

Koniari 68, Athina 115 21, Greece
Avokat Elsa Haxhillari(Bylykbashi)

Be the first one to rate!

Sofokli Maqilari, Bulevardi Fan Noli, Korçë 7002

Practice Areas : Avokat për çështje familjare

Sofokli Maqilari, Bulevardi Fan Noli, Korçë 7002
Arjan Dervishanji

Be the first one to rate!

Rruga Mihal Duri Tirana 1001 Albania

Practice Areas : Asistencë ligjore në lidhje me keqtrajtimin mjekësor

Avokat
Rruga Mihal Duri Tirana 1001 Albania
Avokat Erald Gaspri

Be the first one to rate!

Rruga Sulejman Pasha, Tiranë 1003

Practice Areas : Avokat për çështje familjare

Studio Ligjore
Rruga Sulejman Pasha, Tiranë 1003